Mijn naam is Harold Heubel, 49 jaar en inmiddels ruim 30 jaar werkzaam in het schoenmakersvak.  Mijn interesse voor dit vak is al aangewakkerd toen ik nog maar heel jong was. Mijn opa was schoenmaker in Wyck, te Maastricht. Mijn vader heeft mijn opa opgevolgd en mijn vader heeft jarenlang de schoenmakerij in Wyck gerund tot aan zijn pensioen. Ik ben na de detailhandel school begonnen op de vakschool in Den Bosch. Ik ben zelf ook werkzaam geweest in deze schoenmakerij maar vond het ook leuk om mij te verdiepen in de orthopedie. In 1997 ben ik dan ook in de orthopedie begonnen waar ik op allerlei verschillende afdeling heb gewerkt om mij zo verder te kunnen verdiepen in dit vakgebied. In 2017 kreeg ik de kans om Schoenmakerij Sutor over te nemen van Frits Verheijen. Hij wilde graag van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Deze zaak overnemen is een van de beste stappen die ik ooit in mijn leven gezet heb. Het is mooi om mijn passie, het maken van schoenen, te kunnen combineren met de verdieping die ik de orthopedie heb geleerd. Het is een mooie uitdaging om van afgetrapte schoenen weer hele mooie schoenen te maken. En wat is er dan mooier om deze droom in een eigen zaak voort te zetten?


Sinds vorig jaar werk ik ook samen met Penders Orthopedie. Zij hebben een locatie in Maastricht, in Medisch Centrum Annadal. Op deze locatie kunt u zowel uw te repareren schoenen afgeven als schoenen waar u graag een orthopedische aanpassing op wilt hebben. Dit natuurlijk in overleg met een orthopedische schoentechnicus. 


Kortom: we heten u van harte welkom in onze winkel. Of dit nu is voor reparatie van uw (wandel - c.q. berg) schoenen, orthopedische aanpassingen aan uw schoenen, schoencr√®mes, veters (in allerlei maten, soorten en kleuren) en allerlei andere fournituren om de levensduur van uw schoenen te verlengen, het bijmaken van een (fiets)sleutel of voor een mooie leren riem of beurs. 


Graag tot ziens in onze winkel!

 


Experience


Dogs, Cats, Reptiles, Horses, Fish and Birds

© Copyright. All Rights Reserved.